Om Carlsson Industriservice AB

Carlsson Industriservice AB hyr ut personal och kompetens till industrin. Huvuddelen av verksamheten bedrivs ute hos kund med reparation och service av maskiner. Företaget hjälper till med arbetarskydd, driftsätter samt står för funktion och säkerhet. Carlsson Industriservice AB kan stå som huvudentreprenör vid montagearbeten och samarbetar då med andra företag.

Driftsättning, Funktion och Säkerhet

Carlsson Industriservice AB har 14 anställda, alla med SSG-entré utbildning (Sveriges ledande och mest populära säkerhetsutbildning för entreprenörer inom industrin). Samtliga anställda har god och väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö inom industrin. Flera anställda har också truckutbildning, ”heta arbeten-utbildning” samt saxliftutbildning. Vi är stolta över att ha 30 år utan ansvarsskada. Några kunder har sagt att de vill arbeta med oss för ”det blir inga problem” och det är vi stolta över – bättre betyg går inte att få.

Rätt produkt, i rätt tid och till rätt pris

Målsättningen är att erbjuda bra jobb, vid alla tider på dygnet. Carlsson Industriservice AB jobbar när du stänger produktionen. Vi ska leverera rätt produkt, i rätt tid och till rätt pris.

Historik

Carlsson Industriservice AB grundades 1990 i Nora av Alf Carlsson. 2015 flyttade företaget till Gyttorp och nya lokaler där de har kontor och verkstad. Huvuddelen av verksamheten bedrivs sedan dess ute hos kund med reparation och service av maskiner.

1 juli 2020 skedde ett ägarbyte i företaget då Alf Carlsson gick i pension och Sofia Skoglund Larsson och Jimmie Larsson tog över efter 23 år som anställda hos Carlsson Industriservice.

Carlsson Industriservice AB | Åsvägen 2, 713 72 Gyttorp | 0587-12345 | Kontakt